Fotografie

Halloween

Kinderen

Het fotograferen van kinderen is een van mijn specialiteiten. We maken er samen een groot feest van! Wanneer de kinderen dat willen, mogen ze bellen blazen of zelf foto's maken met een van de camera's die ik mee neem. Geen zorgen, de camera doet het niet. Wanneer deze valt is het geen probleem!

Food fotografie

Food

Ben je op zoek naar een fotograaf die ervoor zorgt dat jouw product goed weergegeven wordt op een serie foto's? Dan neem je contact op met mij. Ik help je graag met het maken van een serie goede foto's voor jouw (online) catalogus of webshop. Je bepaalt zelf wat de mogelijkheden zijn.

Werk

Werk

Jouw werkplek is het waard om vastgelegd te worden! Of misschien zijn het jouw werkzaamheden die je graag wilt laten vastleggen. Ik kijk graag mee over jouw schouder om zo representatieve foto's te maken voor bijvoorbeeld jouw website. Groepsfoto's en portretten horen hier ook bij.

Vastgoed

Vastgoed

Ben je op zoek naar een koper of huurder voor jouw vastgoedobject, dan kom ik langs om alles vast te leggen. Samen bepalen we hoe we alles goed in beeld gaan brengen. Met maar één doel: het verkopen of verhuren.


Wat voor foto's maak ik nog meer?

Natuur

Natuur

Het thema "Natuur" is een thema dat regelmatig terugkeert in mijn werk. Dit thema is uitgebreid en inspirerend genoeg voor het maken van diverse fotoreeksen.

Stedelijk landschap

Natuurlijk zijn er raakvlakken met het thema "Vastgoed." In dit geval gaat het om dat stedelijk landschap waar een belangrijk onderdeel mist: mensen.

Fotobewerking

Ontwerpen

Fotobewerking is bijzonder zinvol, wanneer het gaat om een ontwerp. Met het maken van ontwerpen kan ik je ook verder helpen.

Ik zoek...

Ben je op zoek naar iets anders? Geen probleem. Gebruik de onderstaande knop om contact op te nemen voor de mogelijkheden.