Harm Jagerman
Harm Jagerman
We kunnen natuurlijk beginnen met een beschrijving vanaf het allereerste begin. Over hoe ik in 1976 geboren werd in de Zuid-Hollandse stad Leiden, waar ik woonde tijdens mijn jeugd en wat ik zoal deed. Of je daarop zit te wachten is een goede vraag.

Meer interessant is wat ik als professional deed. Zo was ik werkzaam als IT’er, recruiter en functioneel beheerder. Inmiddels ben ik dat niet meer.

In 2010 besloot ik om als zelfstandige te beginnen. Aanvankelijk was dat als fotograaf. Fotografie was een uit de hand gelopen hobby en het kwam steeds vaker voor dat ik gevraagd werd voor foto-opdrachten.

Enkele jaren later besloot ik ook website ontwikkeling en social media advies toe te voegen aan het lijstje. Langzaam aan kwam de focus ook steeds meer te liggen op schrijven.

Voor verschillende websites schreef ik teksten. Ook maakte ik mij sterk om anderen te voorzien van advies, waar nodig.

Anno 2019 ben ik niet alleen fotograaf, maar ook schrijver. Een schrijver die daarnaast zijn klanten graag van dienst wil zijn met hun online activiteiten. Dit combineer ik met mijn werkzaamheden als kunstenaar bij Ilias Delicatessen.

Dit alles combineer ik met de zorg voor mijn twee kinderen. Hierover lees je meer via De Goede Huisvader.

Wat kan ik doen voor jou?

Ik help je in de eerste plaats graag met het maken van een fotoreportage. Deze reportage kan bestaan uit het onderwerp van jouw keuze. 

Daarnaast kan ik je helpen met het schrijven en vertalen (Nederlands-Engels, Engels-Nederlands) van teksten. 

Ben je op zoek naar een uitgebreidere oplossing: ik kan je ook helpen met het starten of aanpassen van een (bedrijfs)website.