Harm Jagerman

3D-Printer

Over Harm Jagerman

Digital Creator

In het kort

Harm Jagerman
Thisbe en Harm
Heb jij nog wat interessants meegemaakt?

Wie ben ik?

Het lastigste deel voor een website eigenaar is het schrijven van een goede ‘over’ pagina. Hoe vaak ik voor anderen een dergelijke pagina schreef kan ik inmiddels niet meer tellen. Hoe vaak ik een eigen pagina schreef, ook niet. Toch weet ik dat de bezoekers van deze website (en deze pagina) graag iets willen lezen over mij, Harm Jagerman. 

Dan kom je uit op de vraag die ik hierboven stelde: Wie ben ik? 

Er was een tijd dat het erg makkelijk was. Ik was fotograaf. Van fotograaf werd ik consultant, van consultant ging ik weer iets anders doen. 

Vandaag de dag omschrijf ik mezelf als digital creator. Het is meer dan alleen fotografie, het is meer dan alleen schrijven, het is meer dan alleen advies, het is meer dan alleen websites ontwikkelen en beheren. Kortom, iemand die digitale creaties maakt. 

Reparatieservice

Hoe zit het precies?

Geloof het of niet, maar ik omschrijf mezelf niet alleen als digital creator. Ik omschrijf mezelf ook als huisvader. Dat is wat ik ook doe. Ik combineer mijn werkzaamheden als zelfstandige met het huisvaderschap. Daarover lees je meer via De Goede Huisvader. De Goede Huisvader is te vinden via social media en een eigen website. 

Wat doe ik?

Werken met twee kinderen, het is altijd een uitdaging! 

Ik combineer mijn werkzaamheden dus met de zorg voor mijn twee kinderen (2008 en 2011). Dit zorgt ervoor dat ik soms op andere tijdstippen werk en het ritme aan moet passen. Dat hoeft overigens geen probleem te zijn voor mijn opdrachtgevers. 

Mijn opdrachtgevers zijn divers, omdat ik ook verschillende diensten aanbied. Wat ik dus doe? Ik bied diensten aan op de volgende gebieden: 

Meer informatie
Je kunt meer lezen over mij via de website van De Goede Huisvader
Bezoek de website
Chat openen