Harm Jagerman

Schrijven

Introductie

Het schrijven van teksten is een lastige uitdaging. Soms heb je er eenvoudigweg de tijd niet voor. In andere gevallen is het moeilijk een tekst te schrijven, waarvan je hoopt dat dit je diensten of producten zal verduidelijken.

Dankzij mijn jarenlange ervaring op dit gebied, kan ik je verder helpen. Of het nu gaat om het controleren van bestaande teksten of het schrijven van nieuwe teksten.

Het onderwerp maakt eigenlijk helemaal niet zoveel uit. Het gaat om de kracht van de woorden. Samen hebben we maar een doel: je teksten moeten leesbaar zijn en aansluiten op de doelgroep.

Tekstschrijven is iets wat voor mij niet nieuw is. Dit heb ik in het verleden meerdere malen gedaan. Daarom weet ik precies waar je op moet letten.

Wat voor soort teksten?
Bij mij ben je aan het juiste adres wanneer je teksten wilt laten schrijven. Maar om wat voor soort teksten gaat het precies? Dit kan variëren van kleine, beknopte teksten (bijvoorbeeld voor social media berichten of als beschrijving voor je diensten en producten). Ook voor langere teksten heb je aan mij de juiste.

Kortom, als het om tekstschrijven gaat zijn de mogelijkheden eindeloos. Wellicht heb je er zelf al over nagedacht. Is dit niet het geval en weet je echt niet waar je moet beginnen, dan is dat geen enkel probleem. Samen komen we er wel uit.
Maak een afspraak

Vertalen

Het is lastig om de juiste woorden te vinden. Dat kan helemaal zo zijn, wanneer je de teksten vanuit het Nederlands naar het Engels wilt vertalen. Ook daarmee kan ik je helpen. Omgekeerd kan het natuurlijk ook: vanuit het Engels naar het Nederlands vertalen.

Neem gerust contact op, wanneer je vragen hierover hebt.

Tekstschrijven - de mogelijkheden

Wat voor mogelijkheden kan ik je aanbieden, naast het vertalen? 

Denk aan persberichten, social media posts, productbeschrijvingen (inclusief die voor webshops) en veel meer. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Afspraak

Wil je een afspraak maken? Neem dan contact op. 

Chat openen