Harm Jagerman

Tekstschrijven
De mogelijkheden

Introductie

Wat zijn nu precies de mogelijkheden die ik als tekstschrijver kan bieden? De informatie op de algemene pagina bewoog je mogelijk om naar deze pagina te gaan. Je wilt zien wat de mogelijkheden precies zijn.

Centraal: de inhoud

Als het om (tekst)schrijven gaat, dan staat natuurlijk de inhoud centraal. Met de juiste woorden breng je de gewenste boodschap over. Of dit nu een digitale manier van communicatie betreft of iets dat afgedrukt wordt: het maakt niet uit. 

De volgende mogelijkheden kan ik je aanbieden op het gebied van (tekst)schrijven: 

Copywriting

Het schrijven van teksten voor internet. Alles is bedoeld om je diensten of producten onder de aandacht te brengen van je doelgroep(en). Je wilt iemand immers dankzij de tekst aanzetten tot actie.


De aanzet tot actie hoeft niet alleen betrekking te hebben op het online verkopen van diensten of producten. Copywriting is meer dan het vertellen van een verhaal, maar het aanzetten tot actie hoeft niet altijd gekoppeld te zijn aan verkopen.

Nieuwsbrieven

Heb je wat te vertellen, maar weet je niet precies hoe je dit kunt verwerken tot een nieuwsbrief? Dan help ik je daar mee. Is het platform waarmee je de nieuwsbrieven wilt gaan verspreiden nog niet bekend, dan geef ik advies. Mocht dit nodig zijn, dan zorg ik ervoor dat het platform geïntegreerd wordt met je website of webshop.

Persberichten

Niet iedere tekst is geschikt als persbericht. Een persbericht mag geen verkooppraatje zijn. Dit vergt een andere manier van schrijven. Het moet betrouwbaarheid uitstralen.

Omdat ik ook diensten op het gebied van fotografie aanbied, spreekt het voor zich dat ik je kan helpen bij het maken van de foto’s bij het persbericht. 

Landingspagina

Wanneer je op een website een landingspagina voor en dienst of product wilt maken, kom je er al snel achter dat het ‘vullen’ van zo’n pagina best lastig is. Dan neem je contact op, zodat ik je hiermee kan helpen.

Redigeren bestaande teksten

Zijn alle teksten die je geschreven hebt geschikt voor het doel dat je voor ogen hebt? Misschien zijn de teksten of delen ervan nog te verbeteren. Daar help ik graag bij!

Vertalingen

Hoe vaak heb je misschien iets moeten opzoeken, voordat je zeker was dat de vertaling waarvoor je gekozen had de juiste was? Verspil geen tijd aan het opzoeken, laat iemand anders het voor je uitzoeken en doen! 

Al eerder genoemd op de algemene pagina met informatie over tekstschrijven: ik help je met het vertalen van teksten. Niet voor iedere taal. Waarmee ik je prima kan helpen: 

Afspraak

Wil je een afspraak maken? Neem dan contact op. 

Chat openen