Website ontwikkeling

Samen voor het maximale online resultaat..

Website ontwikkeling

Naast fotograaf en tekstschrijver ben ik ook website ontwikkelaar. Dit houdt in dat ik je verder kan helpen bij het opleveren van een nieuwe website. Heb je al een bestaande website en ben je hierover nog niet helemaal tevreden, dan kan ik deze ook voor je controleren en waar nodig optimaliseren.

 

Platform: WordPress

De tijd dat we WordPress gebruikten voor het schrijven van een blog ligt inmiddels ver achter ons. Dat kun je nog steeds met een op WordPress gebaseerde website doen. Daar houdt het echter niet bij op. Wat dacht je van een goedkoop of goedkoper alternatief voor een webshop dan zoals die wordt aangeboden door de duurdere aanbieders van software hiervoor? Met WooCommerce kun je een prima website aanbieden.

Eigenlijk mag je me dus best een WordPress-expert noemen. Sinds de eerste versie van dit Content Management Systeem (CMS) verscheen ben ik er al fan van. Ik ben niet de enige, er zijn tal van aanbieders van soortgelijke diensten die fan zijn van dit CMS. Ik onderscheid me door eerlijk te zijn over de investering die je doet voor de website. Het transparant zijn is voor mij van essentiële waarde. Tegelijkertijd realiseer ik me dat transparantie op een pagina met informatie over website ontwikkeling lastig is. Dit heeft ermee te maken dat ik ieder website-project beschouw als een uniek proces. Een proces waarvoor bepaalde zaken wel of niet noodzakelijk zijn. Vandaar dat je op deze pagina daarom geen prijslijst zal zien.

WordPress

Interesse?

Neem contact op! Dan bespreken we de mogelijkheden tijdens een kopje koffie (of thee).